Verwarming

Een warm huis,
daar komen we graag voor thuis

U voelt zich pas echt thuis, in een warm huis. U kunt uw huis verwarmen op verschillende manieren. Met centrale verwarming zoals radiatoren of vloerverwarming. Daarnaast kunt u gas besparen door gebruik te maken van een warmtepomp.

Centrale Verwarming Intro

Centrale Verwarming
U kunt een radiator helemaal naar eigen wens uitkiezen. Heeft u liever een vlakke voorkant of een ribbel? Een langwerpige of één voor in de badkamer? Er zijn verschillende opties waar u uit kunt kiezen.

Vloerverwarming
Warme voeten, dat wilt toch iedereen? Door vloerverwarming te installeren heeft u altijd warme voeten in huis. Wanneer u net uit bed komt, ’s avonds op de bank zit en weer terug uw bed in duikt. Nooit meer koude voeten!

Warmtepompen
Met een warmtepomp bespaart u op gas. De warmtepomp verwarmt de wisselaar van uw CV ketel. Dus wilt u minder Co2 uitstoot en dus een duurzaam huis? Dan is een warmtepomp een goede keus.

Centrale verwarming

Nooit meer wachten op heerlijk warm water

Bent u toe aan een nieuwe CV-installatie, CV-ketel, radiatoren? Bij ons geen kleine lettertjes of onderhoudscontracten! Installatie van de CV-ketel en materiaalkosten zijn bij ons altijd inbegrepen bij de prijs. Wij werken niet met een onderhoudscontract, immers geeft de leverancier al garantie op de CV-ketel en zijn de CV-ketels van tegenwoordig zo geavanceerd dat ze zelf aangeven wanneer ze onderhoud nodig hebben. Wij geven u deskundig advies en laten onze klanten niet in de kou staan.

Centrale Verwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming

Overal warme voetjes door vloerverwarming

Wilt u graag vloerverwarming, dan kunt u kiezen voor vloerverwarming die is aangesloten op de CV-installatie. Uw CV-ketel verwarmt het water dat door de vloerverwarmingsbuizen stroomt op. U kunt ook kiezen voor elektrische vloerverwarming, dit zijn dunne matjes waarin verwarmingselementen zijn verwerkt. Deze worden op het elektriciteitsnet aangesloten. Wij bekijken graag met u wat de beste optie is.

Warmte pomp

Een warmtepomp op het dak, maakt een groot gemak

We gebruiken gas voor het verwarmen van ons huis, warm water uit de kraan. Maar we willen graag duurzaam leven. Een warmtepomp is zo een duurzame oplossing. Met een hybride warmtepomp verwarm je je huis zoveel mogelijk zonder gas. Dat is duurzamer en kostenbesparend. Om duurzame investeringen te stimuleren zijn er diverse regelingen en subsidies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Warmtepomp

Ga vandaag er nog warmer bij zitten

Neem contact op met Insta-Sterk en regel vandaag nog een verwarmder huis voor morgen!