Sanitaire voorzieningen

Jouw nieuwe badkamer of toilet professioneel gezet

De badkamer is misschien wel de belangrijkste ruimtes in je huis. Het is de plek waar ieder zich fris klaar maakt en waar de ontspanning na een zware dag begint. Om jou het beste gevoel te geven is een goede badkamer van belang! Insta-sterk verzorgd al meer dan 10 jaar de ideale badkamers voor jouw huis.

Alle groten merken

Wij zijn bekend met alle grote merken. Noem maar op!

Voor ieder huis een andere stijl badkamer. Met de merken als Grohe, Villeroy & Boch, Geberit en Hansgrohe is er voor iedere stijl wel wat te vinden! Een comfortabel toilet, een ruime badkuip om heerlijk te ontspannen of kies voor extra luxe voor een hemelse stortdouche.

Brands Sanitair
Sanitair merken afbeelding
Badkamers
Badkamers

Fris en fruitig je dag beginnen vanuit je eigen spa

Compleet ontspannen zoals dat alleen in de spa kan. Maar dan vanuit het gemak van je eigen huis! Kies voor een luxe badkuip of een heerlijk ruime douche. Om vervolgens je op te frissen aan je eigen wastafel. Creëer je eigen stukje geluk samen met Insta-Sterk.

Toilet

Ontspannen in een van de kleinste ruimtes

Hoe heerlijk is het niet als je zelfs in één van de kleinste kamers van je huis, compleet kan ontspannen? We besteden immers allemaal dagelijks tijd door in deze ruimte, dus waarom zou deze ruimte minder belangrijk zijn dan de rest van je huis? Insta-Sterk transformeert zelfs de kleinste kamer, naar een ontspannende ruimte.

Toilet

Meer informatie of een afspraak inplannen?

Neem vandaag contact op met Insta-Sterk en vraag naar de mogelijkheden