Zonne-energie

Wij bieden Remeha zonlichtsystemen voor elke woonsituatie. Van rijtjeshuis tot royale vrijstaande woning; voor eenpersoonshuishoudens en voor grote gezinnen.

Besparing

De Remeha zonlichtsystemen leveren een forse geldbesparing op, vermindering van de CO2-uitstoot en extra warmwatercomfort.

Combinatie- en installatiegemak

Plaatsing van een nieuwe ketel kunt u combineren met een tot drie lichte, compacte zonnecollectoren en kwalitatief hoogwaardige boilers in oplopende klassen en litercapaciteit. De hoogste klassen zijn bovendien full equiped boilers (inclusief voorgemonteerd Solar station, regelaar en expansievat) voor nog meer installatiegemak.

Collector voor elke positie

De collectoren van Remeha zijn licht van gewicht en zodanig samengesteld dat ze snel en eenvoudig te installeren zijn. Om het installatiewerk te vereenvoudigen kunt u de collector zowel 'op-dak', 'in-dak' als 'plat-dak' monteren. Daarnaast heeft u de keuze uit horizontale of verticale montage, waarvoor twee aparte uitvoeringen beschikbaar zijn. Op die manier kunt u in elke situatie de meeste optimale plaatsing realiseren.